Anul acesta am hotarat sa scriu mai mult. Imi place foarte mult sa ma exprim scriind.

Scriu mult, poate chiar foarte mult. 

Imi petrec diminetile scriind, o ora in fiecare dimineata. Asa imi deslusesc gandurile, trairile, ce am de facut, unde nu stau bine, asa reusesc sa petrec timp cu mine pentru mine. De multe ori nu imi place de mine si scriu. Cand am momente dificile, prefer sa fug, dar scriu mai bine.

Data Training este tot un proiect pasiune. Scrisul este tot pasiune. Am decis sa stea impreuna. Ambele sunt ale mele, sunt pasiuni, le recunosc mai usor fiind laolalta.

Scriu pentru mine si, adesea, ma tem sa impartasesc. Imi fac curaj. Nu emit adevaruri absolute, nu dau sfaturi, nu sunt psihoterapeut, nu am scoli in domeniu. Am hotarat sa renunt la facultatea de psihologie in cele din urma. Nu toate drumurile personale sunt si drumuri in cariera, mi-am zis. Am una, frumoasa, muncita si sunt deja mandra de ea.

Scrisul este momentul cand ies din lumea cotidiana, a grijilor si raman in spatiul in care nu sunt confortabila, pentru o ora in fiecare dimineata. Scriu pe caiete, scriu suporturi de curs, scriu ciorne, scriu liste de taskuri interminabile.

Sunt sigura ca scrisul pe Blog ajuta si site-ul ca vizibilitate, ajuta Data Training, dar nu el, ci eu si, de fapt, ma ajut pe mine. Iar daca lucrurile sunt facute de acolo, din suflet, atunci sa fie toate. 

Multumesc ca cititi, poate contribui nestiind, si, asta m-ar bucura. Daca aveti ocazia, m-as bucura si de cate un email: marcela.filip@datatraining.ro cu cate un gand, o traire.


Sa aveti un an frumos! 2024 intai, apoi 2025.

Marcela

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *