Companii

Colaboram cu multe companii si aducem de fiecare
data crestere si eficienta in randul colegilor participanti.

Cum pornim la drum?

Setam impreuna o prima intalnire pentru a cunoaste nevoia de business. Povestim despre modul de lucru actual al colegilor, despre versiunile de programe utilizate. Ne vedem cu intrebari cu totii, iar la final definim traseul de invatare.

Pentru cursurile de Excel organizam workshop-uri practice in care lucram trainer – participanti o cerinta de business. Este o modalitate de a cunoaste nivelul participantilor sau testam nivelul printr-un test practic. Nu percepem costuri pentru aceasta etapa, este de datoria noastra sa incadram participantii la cursul potrivit.

Stim nivelul, stim numarul de participanti, setam impreuna perioada potrivita pentru cursuri. Nu sustinem cursuri de 8 ore/zi. Consideram ca focusul nostru, trainer si participanti, nu poate fi la cote excelente 8 ore. Optam pentru cursuri de maxim 4 ore/zi.

Companiile pot opta pentru cursurile open (cursurile expuse pe site) sau pot fi cursuri inchise, doar pentru companie. Numarul minim de participanti este de minim 8 pentru a fi setat un curs inchis.

Discount-uri oferite: pentru grupele de 12-15 participanti putem oferi un discount. Acesta va fi discutat in functie de fiecare curs.


Consultanta:

Cu o expertiza in traininguri de peste 15 ani si cu o experienta la fel de solida in ariile: Data Analysis, Reporting, Database Development, putem oferi consultanta in zona de automatizare rapoarte in cadrul companiilor. Solutiile noastre tehnice implica: Excel, Power Query, SQL, Power BI, functionalitati din cadrul cursurilor oferite, dar si alte arii pe care Data Training nu le acopera, dar le recomanda.

 Ne adresam zonelor de Business, acolo unde rapoartele ard si au putere.

 Etape in procesul de consultanta:

Identificarea solutiei tehnice optime si flexibile in scopul automatizarii;

Identificarea abilitatilor tehnice pentru participanti cu scopul de a implementa solutia tehnica impreuna: consultant – participanti;

Estimarea numarului de ore de lucru, data de inceput, data de finalizare proiect, graficul de lucru consultant – participanti beneficiari;

Implementarea solutiei tehnice impreuna cu participantii;

Testarea rapoartelor automatizate;

Documentarea solutiei tehnice;

Asigurare suport in mentinerea rapoartelor automatizate;

  • Cost Consultanta / ora: 780 Ron + tva

Doriti o oferta de cursuri?

Cateva recomandari din partea companiilor

Partenerii noștri