„Si eu pot, sunt magician!”

Acum 4 ani

Cam prin vremea aceasta, acum 4 ani, in 2019.

Imi dadeam demisia dintr-o firma misto, de pe un job misto, cu un venit lunar la fel de misto. Cu tot alaiul dupa mine intocmit din frici. Plecam si avem un curs, marti si joi, de la 8 la 10 dimineata. In rest, Run, Forest, run! prin parc, la pranz.

Iar de ceea ce m-am agatat atunci ca sa pot a fost „Si eu pot, sunt magician!” si am putut.

Astazi, 4 ani mai tarziu, Data Training este frumoasa, este una din firmele in care lucrurile arata curat si bun.

Mi-am ales o misiune, aceea de a invata oamenii si o voi face mai departe tot asa, poate in fiecare zi putin mai bine. De multe ori uit de ce Data Training, ma iau cu valul emailurilor, cu caiete intregi de TO DO-uri, cu provocarile care apar si uit, dar revin de fiecare data la momentul alegerii si imi amintesc cu bucurie ca aici este locul in care am vrut sa fiu si sunt.

Nu totul este despre cursuri si cat de bune sunt ele, ci prin ele sunt eu, in fiecare zi schimbata. Sa fiu antreprenor este un rol, dar eu vin peste el gramada cu tot ce e prin tolba. Cine spune ca „munca e munca, ce e personal e personal” minte, zic asa, brutal, minte. Peste tot franturi si intreguri din noi toti. Nu exista „inchid usa dupa mine la job si schimb mindsetul”. De multe ori, pana la metrou, bolborosesc acolo in minte de job, cand totul e frumos acasa, loveste un gand de job si iau pixul.

In bucatarie sade un caiet, in birou sade un caiet – de scris pe ele cand apar idei, ganduri, solutii, dar si probleme.

Din cand in cand imi place sa scriu si asa pentru ca exista si aceasta parte si la job sunt dusa cu mine, nu doar cu mintea mea.

„Si eu pot, sunt magician!”

Din scrierile mele despre viata de antreprenor – Marcela Filip

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *