Despe Noi

Vorbim business si scriem tehnic!

Cum a inceput misiunea noastra?

Ma numesc Marcela Filip, sunt trainer si fondatorul Data Training, iar misiunea mea este sa contribui.
Am parcurs un drum, iar acum il share-uiesc cu colegii si cu participantii la cursurile Data Training.
Ca trainer, insotesc fiecare participant in progresul sau, fac ce pot eu mai bine la un curs astfel incat, fiecare participant sa simta ca poate, ca are curaj, ca “Si eu pot!”. Ca antreprenor, stiu ca pasiunea pentru ceva al meu face
ca lucrurile sa functioneze. In spatele unui business sta o pasiune, iar pasiunea este motorul demersului.

DSC02746

Marcela Filip — Sunt trainer si iubesc meseria mea!

CEO & Founder Data Training
Misiunea mea este sa contribui prin perspectiva si programele pe care le construiesc. Sunt initiator si creator. Sunt acolo unde este locul meu cu adevarat, intre oameni.

Cand eram in liceu, aveam in minte sa devin profesor de matematica, dar cochetam si cu IT-ul. Am si ales Facultatea de Matematica. Am avut ca model pe doamna Popescu, pe care o stia toata lumea, Raduca. O doamna profesor nemaipomenita! Niciodata nu a predat ea. Ne scotea la tabla unul cate unul si atata ne punea sa facem ca din aproape in aproape predam lectia singuri. Mi-a dat un mare elan spre a merge catre traininguri. Este increderea mea primita la momentul potrivit.

Am terminat Facultatea de Matematica in Timisoara si Masterul de Statistica si Informatica tot in Timisoara, iar domnul profesor Radu m-a indrumat sa lucrez in Infotim Training Center. Aici am descoperit un nou model pentru mine, pe doamna Rodica Anderca, o sarboaica iute si dibace, trainer pana la peste 70 de ani, un trainer extraordinar. Va puteti imagina sa fii trainer de baze de date la 70 de ani?!
M-am mutat in Bucuresti, am mers pe analiza statistica job full time si imi doream sa migrez in IT, dar sa sutin si traininguri de Excel, la fel ca doamna Rodica, pana la 70 de ani. Astfel ca am fost si colaborator la Absolute School pentru 5 ani.
Am invatat pornind de la Access, SQL si usor usor mi-am dovedit ca pot sa lucrez in IT si am lucrat, SQL developer, peste 6 ani in ING Bank.
Acum sunt trainer, am imbinat dorintele si demersul meu si imi place cel mai mult cand vad ochii mari ai cursantilor ca „Le-a iesit!”. Si fiindca imi doresc cu putere sa miscam educatia in sensul practic, interactiv, prin dezbateri, prin simulari de task-uri ca la job, sunt si fondatorul acestei scoli, unde lucrurile sunt frumoase, pentru stiu cum mi-ar placea mie sa fiu invatata.

Echipa Data Training

Suntem o echipa harnica si devotata activitatii de invatare. Ne place ce facem, ne dorim sa impartasim ce stim noi, drumul nostru, incurajam, suntem empatici si muncim cot la cot cu participantii. Asa ne-am ales unii pe altii ca echipa!

WhatsApp Image 2023-01-24 at 15.05.42

Madalina Marin
Organizator Formare

Madalina, colega noastra Organizator Formare este alaturi de noi sa ne sprijine cu toata experienta ei, sa ne puna pe linie cu organizarea noastra interna, dar si sa ajute participantii cu tot ce este nevoie pentru a beneficia de cursul dorit. 

Ne organizeaza ea cum stie cel mai bine!

Multumim, Madalina!

stefan-stoian

Stefan Stoian
Trainer SQL/SSIS/SSRS/SSAS

Stefan are o experienta tare frumoasa in Datawarehouse, cativa ani frumosi batatoriti pe bancile SQL-ului. Acum a venit randul ca Stefan sa dea mai departe si o face cu toata dedicarea lui. Are emotii, dar are incredere ca munca lui inseamna progres pentru participanti, iar progresul participantilor inseamna bucuria ca a ajutat.

Ana Raducea
Trainer Excel

Colega noastra, Ana!

Ana aduce cu ea intreaga ei experienta in Reporting, dar si mai important de atat, Ana vine in echipa noastra cu un devotament rar intalnit, cu o determinare de a fi cel mai bun trainer, pe care rar il putem intalni.

Aduce si emotii, cele mai constructive, sa iasa totul bine, sa fie toata lumea multumita, sa stie lumea Excel, de la ea! 🙂

Ana, suntem asa mandri ca esti in echipa noastra! Iti multumim!

Andreea-Geangu

Andreea Geangu
Trainer Excel

Andreea s-a alaturat echipei Data Training de curand, din pasiunea pentru Excel. Este trainarita noastra dornica sa faca pe toata lumea sa inteleaga tot tot si mai mult putin decat tot. 🙂
Are experienta solida in lucrul cu Excelul si zice ca ne invata in curand un curs doar din shortcut-uri. Abia asteptam!

Alin Alecse
Trainer SQL/SSIS/SSRS/SSAS

Alin este colegul care spune ca nu are emotii la curs, nu are, pana inainte cu 2 ore de incepere curs😃, ca noi toti. Oricata experienta ar fi, emotiile primei zile de curs sunt de fiecare data, si dupa 10 ani de trainer.

Colegul nostru, Alin, ajunge la noi in echipa cu experienta sanatoasa in development SQL, stie si erorile si procesele, si sa ne ajute sa reparam, si sa construim. Este omul perfect pentru intrebari.:D

Georgiana Stoican
Trainer Excel / Power BI

Pe Georgiana o cunoastem de ani buni, o admiram in evolutia ei profesionala de tot atat de timp, poate ca este omul cu cel mai mare devotament fata de dezvoltarea ei.

Am dorit sa ni se alature si, acum, suntem mai buni cu ajutorul ei.

Georgiana duce un excel zdravan pe umeri, duce BI, duce si un stil cald si ferm, glumet si pus pe treaba.

Noi ii multumim ca este cu noi! Welcome!

Ovidiu Necula
Trainer Python

Ovidiu vine catre noi cu toata experienta sa sanatoasa si solida si vrea sa ne invete Python in Data Analysis pentru moment, dar vrea sa share-uiasca cu noi toti, colegi si participanti, si experienta sa in Data Science si Machine Learning.

Step by step aducem si celelalte doua cursuri, doar ca trebuie sa il clonam pe Ovidiu ca sa aiba timp sa scrie toate cursurile. 😃

Andrei Tudorache
Trainer ADF

Andrei este trainer vechi in Data Training. A trecut prin toate cursurile de SQL, iar acum va sustine cursul in „norisori”: ETL Solution using Azure Data Factory. Seriozitatea lui este la cote maxime, asa cum noi il stim, dar multi il stiti si voi.

Multumim, Andrei!

Dennis Dobrescu
Trainer SQL

Dennis s-a alaturat echipei Data Training din dorinta sa de a da mai departe ce a primit si el. A avut parte de colegi buni cu el, printre care si Andrei Tudorache si, acum, a venit si randul lui sa fie in drumul celor care isi doresc sa invete SQL. Este un om autodidact si determinat. Multumim, Dennis!

P.S. Este cel mai tinerel trainer, ne-a detronat pe toti:P

Corina Oncescu
Trainer Excel

Corina este noul Trainer Excel si ii multumim pentru alaturarea in echipa Data Training.

Corina ajunge in echipa Data Training dupa ce a trecut pe la noi pe la cursuri, i-a placut de noi si acum este timpul sa dea inapoi din experienta sa din Finance, Audit, Reporting si stivele de excel-uri intoarse pe toate partile.

Asa ne strangem, cand timpul este potrivit pentru a da mai departe!:)