Despe Noi

Vorbim business si scriem tehnic!

Cum a inceput misiunea noastra?

Ma numesc Marcela Filip, sunt trainer si fondatorul Data Training, iar misiunea mea este sa contribui.
Am parcurs un drum, iar acum il share-uiesc cu colegii si cu participantii la cursurile Data Training.
Ca trainer, insotesc fiecare participant in progresul sau, fac ce pot eu mai bine la un curs astfel incat, fiecare participant sa simta ca poate, ca are curaj, ca “Si eu pot!”. Ca antreprenor, stiu ca pasiunea pentru ceva al meu face
ca lucrurile sa functioneze. In spatele unui business sta o pasiune, iar pasiunea este motorul demersului.

DSC02746

Marcela Filip — Sunt trainer si iubesc meseria mea!

CEO & Founder Data Training
Misiunea mea este sa contribui prin perspectiva si programele pe care le construiesc. Sunt initiator si creator. Sunt acolo unde este locul meu cu adevarat, intre oameni.

Cand eram in liceu, aveam in minte sa devin profesor de matematica, dar cochetam si cu IT-ul. Am si ales Facultatea de Matematica. Am avut ca model pe doamna Popescu, pe care o stia toata lumea, Raduca. O doamna profesor nemaipomenita! Niciodata nu a predat ea. Ne scotea la tabla unul cate unul si atata ne punea sa facem ca din aproape in aproape predam lectia singuri. Mi-a dat un mare elan spre a merge catre traininguri. Este increderea mea primita la momentul potrivit.

Am terminat Facultatea de Matematica in Timisoara si Masterul de Statistica si Informatica tot in Timisoara, iar domnul profesor Radu m-a indrumat sa lucrez in Infotim Training Center. Aici am descoperit un nou model pentru mine, pe doamna Rodica Anderca, o sarboaica iute si dibace, trainer pana la peste 70 de ani, un trainer extraordinar. Va puteti imagina sa fii trainer de baze de date la 70 de ani?!
M-am mutat in Bucuresti, am mers pe analiza statistica job full time si imi doream sa migrez in IT, dar sa sutin si traininguri de Excel, la fel ca doamna Rodica, pana la 70 de ani. Astfel ca am fost si colaborator la Absolute School pentru 5 ani.
Am invatat pornind de la Access, SQL si usor usor mi-am dovedit ca pot sa lucrez in IT si am lucrat, SQL developer, peste 6 ani in ING Bank.
Acum sunt trainer, am imbinat dorintele si demersul meu si imi place cel mai mult cand vad ochii mari ai cursantilor ca „Le-a iesit!”. Si fiindca imi doresc cu putere sa miscam educatia in sensul practic, interactiv, prin dezbateri, prin simulari de task-uri ca la job, sunt si fondatorul acestei scoli, unde lucrurile sunt frumoase, pentru stiu cum mi-ar placea mie sa fiu invatata.

Echipa Data Training

Suntem o echipa harnica si devotata activitatii de invatare. Ne place ce facem, ne dorim sa impartasim ce stim noi, drumul nostru, incurajam, suntem empatici si muncim cot la cot cu participantii. Asa ne-am ales unii pe altii ca echipa!

Alina Dobrogeanu
Director Program Training
Trainer Excel

Alina, pe Alina o cunoastem de ani buni, mai bine de 10 ani. Am stat cot la cot pe rapoarte candva, am facut impreuna stive de statistici si, iata, ani mai tarziu, ne intersectam sa dam mai departe experienta noastra. Si e frumos tare cand ne vine randul la a da mai departe.

Alina este dedicata, ambitioasa, rabdatoare, rezistenta. Cum altfel sa fie ea, Alina?:)

Multumim pt alaturare, draga colega!

WhatsApp Image 2023-01-24 at 15.05.42

Madalina Marin
Organizator Formare

Madalina, colega noastra Organizator Formare este alaturi de noi sa ne sprijine cu toata experienta ei, sa ne puna pe linie cu organizarea noastra interna, dar si sa ajute participantii cu tot ce este nevoie pentru a beneficia de cursul dorit. 

Ne organizeaza ea cum stie cel mai bine!

Multumim, Madalina!

Dennis Dobrescu
Trainer SQL

Dennis s-a alaturat echipei Data Training din dorinta sa de a da mai departe ce a primit si el. A avut parte de colegi buni cu el, printre care si Andrei Tudorache si, acum, a venit si randul lui sa fie in drumul celor care isi doresc sa invete SQL. Este un om autodidact si determinat. Multumim, Dennis!

P.S. Este cel mai tinerel trainer, ne-a detronat pe toti:P

Ovidiu Necula
Trainer Python

Ovidiu vine catre noi cu toata experienta sa sanatoasa si solida si vrea sa ne invete Python in Data Analysis pentru moment, dar vrea sa share-uiasca cu noi toti, colegi si participanti, si experienta sa in Data Science si Machine Learning.

Step by step aducem si celelalte doua cursuri, doar ca trebuie sa il clonam pe Ovidiu ca sa aiba timp sa scrie toate cursurile. 😃

Georgiana Stoican
Trainer Excel / Power BI

Pe Georgiana o cunoastem de ani buni, o admiram in evolutia ei profesionala de tot atat de timp, poate ca este omul cu cel mai mare devotament fata de dezvoltarea ei.

Am dorit sa ni se alature si, acum, suntem mai buni cu ajutorul ei.

Georgiana duce un excel zdravan pe umeri, duce BI, duce si un stil cald si ferm, glumet si pus pe treaba.

Noi ii multumim ca este cu noi! Welcome!

Ovidiu Nimigean
Trainer Power BI

Ovidiu se alatura echipei Data Training cu o experienta foarte solida si frumoasa de Power BI Developer, consolidata de alte arii extrem de importante: Financial Accounting, Managerial Finance, Auditing & Controling. Mai exact, este si omul de dev si omul rezultatului si al strategiei de business.

Multumim, Ovidiu!

edeline

Damaris - Edeline Mitrofan
Trainer Excel

Pe Edeline am cunoscut-o la cursuri, ca participanta. Si ce mult ne-a placut de ea! Acum, Edeline, se alatura echipei de traineri Excel. 

E singurul om din firma care intelege cu adevarat contabilitatea, domeniul financiar. Aveam nevoie de cineva sa ne lumineze si pe noi si sa aplice cu participantii la cursuri experienta ei toata, atat in Excel, cat si din Finance, nu putina deloc.

Multumim, Edeline!

Alexandru Radoi
Trainer Excel

Alex vine cu un vibe super frumos in Data Training, jovial, dar si pus pe treaba. El cand zice ca invatam VLOOKUP, atunci inseamna 10 fisiere de VLOOKUP, de nici Google nu are atatea 😀

Sunt putini oameni temeinici ca el, iar noi, intreaga echipa si participantii, ne bucuram de aceasta determinare. Si mai stie si audit si Python, pentru ca e un om curios.

Multumim, Alex!

Alexandru Mogildea
Trainer Excel

Alex ne-a impresionat prin modul sau organizat, punctat si, foarte mult, prin omul bland. Calitatea aceasta este deosebita in domeniul nostru.

Pe Alex putem sa il intrebam la cursuri si Finance si Power Query la Power Query si Tableau, extra de Excel la orice nivel. Il putem intreba cum e in companii mari, dar si mici si sigur face un Excel cu multe foi sa ne explice organizat. 😀

Multumim, Alex! You are the best!

 

Razvan Filastachenu
Trainer Excel

Lui Razvan ii place sa contribuie, pe langa faptul ca bucuriile lui sunt tenisul si alergatul (poate ne mobilizeaza si pe noi:D). El stie ca poate da participantilor experienta sa din Finance-ul datelor/cifrelor, reportingului, din industriile pe care le-a tranversat: Automotive, Retail si altele, in companii leader in piata. O duce foarte bine cu rabdarea tocmai pentru ca acum e si randul lui sa creasca oamenii prin cursurile de Excel.

Multumim, Razvan! Este mai usor in echipa noastra acum.

Mihai Aurelian Ilie
Trainer Cursuri Copii

Mihai este trainerul copiilor, dar si al parintilor in drumul copiilor.

Mihai este cel care a venit cu propunerea de a avea altfel de cursuri, cursantii nostri, copiii, sa invete lucruri tehnice de drag, cu implicare in povestea unei dezvoltari cu argumente, cu atitudine, cu educatie financiara. 

Copiii mereu sunt minunati si merita mereu tot.

Multumim, Mihai!