Ce spun participantii?

Participantii zic, noi facem,
n-avem incotro, ne place 🙂

Ce spun participantii despre cursurile noastre
si despre noi?

Data Training: "Nu suntem perfecti, suntem umani, gresim, invatam, reparam si crestem, cu totii, participanti si traineri.
Facem echipe la cursuri si ne ajutam acolo toti, ramanem in legatura pe viitor si ne ajutam mai departe."

@⁨marcela⁩ Cursul asta pentru mine si-a facut toti banii .. iar Andrei e absolut genial (Trainer Andrei Lazar)
Tiberiu
Curs Python in Data Analysis & Data Science
eu nu mi-as fi imaginat vreodata cat de mult poate fi aplicata partea de statistica in zona de business in care activez. mi se pare ca 'deschide ochii'.” (Trainer Andrei Lazar)
Anca
Curs Python in Data Analysis & Data Science
"Mi-a placut structura cursului si modul in care a fost prezentat. Stefan ne-a raspunsul mereu intrebarilor, a avut rabdare cu noi si in acelasi timp ne-a furnizat si materiale extra pentru a putea aprofunda. Am "plecat" de la curs foarte curioasa, abia astept sa folosesc PBI pentru business :-)." (Trainer Stefan Stoian)
Raluca T.
Cursul de Power BI
"Am urmat majoritatea orelor de curs cu Marcela Filip iar ultimele doua sedinte cu Andreea Geancu. M-au ajutat foarte mult sa inteleg, amandoua sunt foarte implicate si devotate in ceea ce fac."
Bianca T.
Cursurile de Excel
"Draga Marcela, Tin sa iti multumesc foarte mult pentru tot ce ne-ai invatat, cat mai ales modul in care ai facut-o. Jos palaria pentru rabdare si tact! Nu e deloc usor sa lucrezi cu oameni, dar tu o faci excelent si gestionezi extraordinar si momentele de tensiune. Ma bucur mult ca am avut norocul sa nimeresc un profesor atat de bun in persoana ta si sper sa ne revedem si la celelalte cursuri." (Trainer Marcela Filip)
Ioana F.
Curs Excel Data Analysis
"Este abia primul curs oferit de Data Training la care particip. Pe site, modul de structurare al cursurilor prezentat mi se pare logic si inchegat. Probabil e si complet, insa nu pot certifica asta din cunostintele mele limitate in aceste domenii specifice. Pentru mine, cursul de SQL querying for Business a fost intens, consider ca trainingul a fost bine organizat, foarte bine structurat, iar trainerul foarte bun in a preda, explica procesul de asimilare." (Trainer Andrei Tudorache) - intre timp Ana a mai parcurs cu noi: Excel Automation Reports, Power BI Desktop si este pe lista de viitori participanti la multe alte cursuri, iar noi ii suntem recunoscatori pentru increderea primita. Multumim, Ana!
Ana U.
Curs SQL Querying For Business