Quality

Data Training este o firma de cursuri facuta din pasiune si cu o foarte mare calitate. Mentinerea calitatii inseamna cost, integritate, aderarea la excelenta. Pasiunea nu are compromisuri, in niciun domeniu, pt ca presupune ciuntirea personala. Nu se poate!

Calitatea pentru noi inseamna cateva standarde:

Cursuri: 4 ore/zi:
In mod constient am decis sa sustinem cursuri de maxim 4 ore pe zi, nu 8. Gradul de asimilare notiuni tehnice este undeva la 30% pe zi, ceea ce inseamna putin la 8 ore de curs/zi si mult la 4 ore de curs/zi. In acest fel, pt a asigura cea mai buna calitate, preferam sa rulam cursuri mai putine pe luna, dar cu certitudinea ca participantul a plecat de la noi stiind sa aplice la job din ziua 1 de curs.

Grupe: maxim 12 participanti
Din nou, pentru a ne asigura ca la un curs, absolut toata lumea primeste atentia cuvenita, primeste toate raspunsurile, poate veni cu intrebari, alegem sa rulam grupe de maxim 12 participanti. Rar avem cate o grupa de 15 participanti, in lunile in care nu facem fata solicitarilor, insa nu depasim niciodata 15, si in 90% din cazuri, nu depasim 12. Acest lucru inseamna calitate.

Rescriere cursuri:
Anual rescriem cursurile. Nu toate, desigur, insa cel putin 3-4 cursuri pe an sunt rescrise. Pt ca auzim nevoile si le integram mereu. Acest lucru inseamna din nou calitate mare.

Povestea de business:
Cursurile Data Training sunt atipice.😄 Absolut cu fiecare notiune predata, venim mai intai cu cerinta de business, ce se cere, de ce, unde este utilitatea si abia apoi ajungem la tehnic. Astfel, participantii inteleg si aplica, pt ca analogiile se fac usor. Si ei au cereri de business similare.

Mod de lucru:
Cum toate cursurile noastre sunt practice, ar fi extrem de greu pt un participant sa lucreze 8 ore nonstop la curs. Am ales sa nu avem prezentari power point, sa nu vorbim din slide-uri, ci pur si simplu sa facem, sa lucram 4 ore. Este calitate, la fel de mare, dar si greu.

Teme pt acasa:
Dupa fiecare zi de curs, participantii primesc teme pentru a doua zi. Se chinuie, le fac, nu le fac. A doua zi le parcurgem impreuna. Uneori apar solutii noi. Invatam.

Feedback participanti:
In 95% din cazuri primim: “nu mai modificati nimic. Cursul este perfect exact asa cum este.” Iar 5% din participanti doresc mai multe exercitii, motiv pentru care, la cursurile Data Training gasim un folder de exercitii si teste atat rezolvate, cat si nerezolvate, pt exersare in plus, dupa curs, pe langa multele proiecte din timpul cursurilor pe care le facem impreuna.

Nu concuram cu nimeni din piata. Pur si simplu ne facem treaba. Stam de vorba cu firmele, ne arata cum lucreaza acum si noi le propunem cursurile care sa le duca la eficientizare. Cu persoanele fizice stam la telefon, auzim nevoia, dorinta de a schimba jobul, le oferim orientare.

2024 pare a fi un an provocator. Avem proiecte noi. Destul de multe. Nu ne dorim sa rulam cursuri, ci sa oferim participantilor invatarea solida pe care sa o aplice in firma actuala si sa o ia cu ei la orice job nou.

A fost din culise. Provocari zilnice. Cred ca toata lumea care face o treaba din pasiune, are provocari. Si noi avem.

Anul 5 de Data Training🍀

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *