Un Financiar foarte fain:)

Am sustinut de curand un curs de Excel – Data Analysis pentru departamentul de Financiar din cadrul companiei Euromaster.

Inainte de curs, am sustinut un workshop pentru a ne cunoaste, dar si pentru a determina nivelul. Am fost surprinsa ca a fost ales acest training pentru departamentul de Financiar. In general, un departament de Financiar stie bine excel.

Si am avut workshop inainte de curs si a reiesit un ca da, departamentul de Financiar stie bine excel, peste cursul existent, astfel ca singura posibilitate de a iesi un curs frumos, a fost sa schimb cursul.

Zis si facut! Cu o saptamana inainte de curs, intreg cursul a fost rescris.

Dupa 20 de ore de training cu 16-17 oameni extrem de harnici, glumeti si focusati, pot spune ca acolo e locul meu, intre ei, acolo cu provocari si cu umor.

Nu putine au fost intrebarile de pe langa curs, situatii clare din birou, teme pe care le-am luat si acasa si, care, ma ajuta sa cresc si eu.

Am simtit ca suntem o echipa, cu efort „la gramada”. Am fost ajutata, colegi care au terminat exercitiile au migrat catre alti colegi spre a oferi ajutor.

Mi-a crapat laptopul si a proiectat un alt coleg din sala, apoi am primit un laptop de la ei.

Da, in spatele oricarei structuri de curs, exista feelinguri faine, altele decat emotiile unui VLOOKUP:D.

Este cel mai misto curs avut in 13 ani de activitate!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *