Luna mai, o luna nebuna nebuna si faina rau

Luna mai, o luna nebuna nebuna si faina rau:D

Cum a fost aceasta frumoasa luna pentru Data Training (alias Marce)?

Momentul 0:

Tin traininguri de 13 ani, in paralel cu toate joburile full time avute, dimineata de la 8 la 10 curs, apoi la job 9 ore, seara pe fuga inspre casa. Altadata, mers la job la 7-8 dimineata si pe seara curs si tot asa multi ani. Am capitulat dupa 13 ani incat nu am mai avut vlaga sa imi mai duc activitatile mai departe. Tot ce doream in fiecare zi, era sa ajung acasa si sa adorm de la 7 seara. Luna aceasta am luat hotararea sa stop toata aceasta fuga si sa fac ce imi doresc cel mai mult, sa fiu trainer. E momentul meu 0 si am avut parte de toata intelegerea din lume sa merg in aceasta directie. Sunt mandra de curajul meu, sunt mandra de oamenii care m-au sustinut.

I. Am demarat cursuri nou – noute, prima infatisare si a fost un efort foarte mare (suporturi de curs modificate zilnic, proiecte noi de implementat tehnic, actualizat non-stop):

– Oracle SQL Querying for Business – done

– SQL Programming for Developers (este top 1 pentru mine acest curs, inainte de fiecare sesiune de curs ma pregateam minim 5 ore, am cautat toate exceptiile pamantului, am inventat si am tratat situatii din business de le avem zi de zi la job, am construit flow-uri intregi de import date, stocare date, raportare date si am avut parte de o grupa de cursanti cool, mi-au inteles modificarile nonstop in suportul de curs).

II. Am sustinut cursuri si open si pentru companii:

– sunt mandra ca pot sa am cursanti si pentru cursurile open. Nu sunt o scoala de care lumea sa fi auzit. Cursantii mi-au acordat incredere fara sa imi stie un istoric de 13 ani de trainer – incredere din oficiu.

– in cadrul compniilor, as putea sa spun ca luna aceasta am cunoscut fix 55 de oameni. E misto sa lucrezi cu oamenii!

III. Workshopuri pe toate cursurile de le am in tolba 

– am sustinut demo-uri pentru cursurile de Excel, Access si SQL si asa am castigat oameni noi la cursuri

IV. M-am si promovat:D

– sa pun un post pe fb sau pe linkedin a fost una dintre cele mai mari provocari, sub lozinca bine infipta in minte „Ti-au murit laudatorii?” mi-au tremurat mainile la fiecare click pe butonul Post, inca imi mai tremura:D

V. Excel Automation Reports

– cursul care m-a morcovit din prima zi. Mi-au trebuit o noapte si mai o zi sa inteleg ca nu stiu tot, ca e uman sa nu le stiu.

VI. Edit content site, send emails, check google analytics, check notification, negociation, prepare exams

– treburile astea nu se vad. Se vede cu ce ies in fata, cu activitatea de training. In spate sunt multe. Pe site fac modificari aproape zilnic, raspund la emailuri si initiez emailuri zilnic, verific notificari, commenturi, fac teste pentru examen, toate dupa cursuri si uneori e ziua full de traininguri. N-are nimic, am de invatat sa imi pastrez si timp pentru mine. Provocare!

La final de luna, o Vama Veche inseamna mood-ul de care am nevoie sa spun „Curaj! Faci frumos! Do it in your own way!”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *