⁉️Cum consider eu ca arata un #training #sanatos si de #calitate?

Dupa 14 ani de traininguri si experienta in multiple arii (aici mai mult: https://datatraining.ro) imi permit sa am o opinie in acest domeniu.
Am luat ca exemplu un curs de 20 de ore si pot spune:
➡️Demersul este necesar sa inceapa cu notiuni cu un grad scazut de dificultate, primele 2-4 ore de curs. Aici participantii au nevoie sa prinda curaj, sa capete incredere. Ne fastacim cu totii in primele ore, testam teritoriul toti.
➡️Urmeaza o zona de crestere a nivelului de dificultate, alte 5-6 ore. Am prins deja curaj, manifestam incredere, este zona in care apar si cele mai multe intrebari din randul participantilor.
➡️Ramanem la un nivel avansat de notiuni 30% din durata cursului. Este perioada in care se fac analogii cu jobul, participantii vad solutii pentru activitatea pe care o desfasoara. Densitatea intrebarilor este constanta si bazata pe exemplele lor de la munca.
➡️Coboram panta alte 3-4 ore, rafinam trainingul. Concentrarea participantilor si a trainerului se mai diminueaza, iar un nivel mediu de informatii permite un demers fara efort si productiv.
➡️Spre final de curs, urca intrebarile si verificam cu cat % am ramas din training.

Asa zic eu. Si noi si glumim la cursuri.
#DataTraining #TechForBusiness

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *