Ce inseamna a face un curs?

Cursurile au ca scop urmarirea unui demers, notiunile predate sunt prezentate si exersate gradual.

A parcurge un training practic, cu suita de fisiere si situatii din viata reala, de la job, de la interviuri, inseamna a invata organizat, fara gap-uri, a corela lucrurile si a extrapola la „ce am eu la job”. Intrebarile venite din partea participantilor cresc nivelul cursului si ne ajuta pe toti, si pe mine ca trainer sa dezvolt, sa actualizez cursurile, si pe ceilalti participanti ca am mai invatat ceva nou. Si ne place sa fim din nou pe bancile scolii.

Data Training inseamna lucrul cu date, zona de Data Analysis si Reporting, iar traseul cursurilor este de la rezultat la solutie. Atunci cand stim la ce rezultat trebuie sa ajungem, implicarea si determinarea participantilor creste. 

Trainingurile de Excel: Excel Data Analysis, Excel Automation Reports au menirea de a crea atat dashbordurile necesare pentru prezentare, cat si solutia de automatizare si flexibila.

Cursurile de SQL sunt destinate atat zonei de Data Analysis, un senior analist manevreaza surse de date complexe, cat si zona de DWH development din IT: automatizare flow-uri de prelucrare date, de incarcare date prin SQL Programming si ETL Data With SSIS.

Data Training faciliteaza si comunicarea dintre Business si IT atat de mult disputata. Ca Business transpunem cerinta intr-o maniera usor de inteles de catre IT, ca IT intelegem nevoia datelor solicitate. Vorbim business si scriem tehnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *