Lucrurile amanate si indesate tot mai mult in sac!

Lucrurile amanate si indesate tot mai mult in sac!

Sunt mai multe zile deja petrecute in casa. Merge o perioada treaba asta, apoi, regandim traseul.

Cand am avut primul training online si am vazut ca in ziua respectiva am castigat 3 ore pentru mine, ca am redus traficul cu cele 3 ore, am inceput sa ma intreb “Oare aveam nevoie de o astfel de motivatie ca sa vad ca se poate si altfel?”

Sunt unul dintre oamenii care prefera sa fie intre oameni, iar trainingurile sunt ceea ce mi-am dorit, sa fiu intre oameni si sa transmit ca se poate, ca avem curaj, ca putem sa facem ce ne dorim. Imi este clar ca perioada aceasta este una grea, din mai multe puncte de vedere:

– business, cursurile sunt afectate

– personal, lipsesc povestile din pauzele de la curs

Cu toate acestea, am ales sa scot de la fundul sacului ceea ce am tot amanat de-a lungul timpului si sa petrec acest timp in linistea casei facand lucrurile care imi aduc satisfactie si care ma motiveaza.

Una din valorile la care eu ma aliniez este dezvoltarea, ceva nou in fiecare zi.

Si am ales:

  • Un curs pe udemy de 2-3 ore pe zi, cu notat si cu gandit cum pot sa il construiesc eu mai fain, mai util, mai aplicat. Imi da un elan nemaipomenit. Simt ca fac ceva pentru mine si pentru business-ul meu.
  • Sa imi aranjez actele, sa le pun in ordine, sa vad cum ma pot organiza mai bine, ma ajuta sa imi tin mintea limpede.
  • Un colt pe balcon cu fotoliu si masuta de cafea ma aseaza. Imi da idei noi si, cu siguranta, fiecare dintre noi, va iesi din povestea aceasta mai creativ, mai dornic de socializare de calitate, mai ascultator.
  • Am cateva carti in folie, acolo zacand de ceva vreme si sterse de praf. Si 2 carti in paralel in functie de starea de moment ma fac sa ma simt bine.
  • Cursuri online sustin in continuare, desigur, sunt reduse. Insa am parte de oameni deschisi. Sunt drumuri noi, necunoscute pentru fiecare dintre noi. Spunem Yes cu jumatate de gura si apoi suntem incantati ca am reusit. Imi place mult cand vad ca teritorii necunoscute devin prietenoase cu fiecare zi care trece.

Un scop personal ne face bine acum. Iesim curajosi si increzatori dintr-o perioada dificila.

Succes!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *