A treia scriere – 31 mai

Al treilea an la rand cand 31 mai nu este zi de cursuri, este zi de vazut inauntru, acolo cum e? 🙂

Acum 2 ani eram in Vama si scriam despre Data Training cu asa mare entuziasm:D, acum 1 an eram tot in Vama si scriam succint ca daca faci lucrurile cu pasiune, iese dom’le, iese!

Eee, anul acesta nu mai sunt in Vama, desi o rezervare exista, a traditie, a zi de reflectat. Anul acesta nu a mai fost putere nici de un condus pana in Vama. Nu a fost. S-a atins limita. Exista nu pot. Parol!

Cum arata anul 3?

Sunt in anul 3, imi fac din nou studentia, practica acum, practica anteprenoriatului (nici nu stiu sa pronunt bine acest cuvant), un fel de „eu centrez, eu dau cu capul”. Fiindca felul imi spune „Trebuie sa fii perfecta. Punct!”, habar nu am sa imi gestionez imperfectiunea, astfel, ca adesea ma trezesc cu dureri de stomac sau ca imi tiuie tamplele…de la…un email. Ta naa!

Invat in fiecare zi sa imi fie bine cu mine. Si sa si pierd. Si sa si castig altfel. Nu stiu sa gresesc este o lectie pe care ma chinui sa o invat, are prea multe strofe, un fel de Luceafarul, pe care l-am invatat pentru un 10 in plus, dar cu gresitul?! Nu stiu sa pun limite si sa ma retrag si in viata de acasa, nu doar viata profesionala. M-as retrage, dar o voce spune „Trebuie sa faci asta acum!” si fac si am ramas fara timp.

Adesea ma epuizez si mai pot putin. Si pot.

Dincolo de entuziasmul maret de a face ceea ce imi place cel mai mult, sa fiu trainer, epuizarea exista si ea vine vine. In anul 3 de anteprenoriat a aparut lectia „pune limite si respecta-le. greseste. e ok sa pierzi. e ok sa fii imperfecta„. Cred ca este o lectie minunata.

Azi mi-am facut cadou (am auzit la un coleg si mi-a placut) un ceas desteptator, astfel incat telefonul sa sada dupa ora 19:00 cu alte treburi:D:D Pam pam!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *