Cursuri Self Learn

* In paralel cu toate trainingurile noastre cu instructor, ne dorim sa oferim si Programul  de self learn incepand cu martie 2024. Suntem in etapa de program pilot cu primul modul de SQL Querying For Business. Pe masura ce intelegem mai bine care este modul cel mai firesc de invatare self learn, vom veni cu imbunatatiri si cu sprijin.

Programul de self learn presupune inrolarea in cadrul modulului de curs ales pe cont propriu pentru 3 luni, conform perioadei anuntate in tabelul de mai sus, pentru fiecare modul de curs.

Participantii inrolati in program vor beneficia din partea Data Training de urmatoarele instrumente de invatare: 
– transmitem pasii de instalare inainte de data de incepere, pentru modulele unde sunt necesare instalari; 
– cream user si parola pentru accesul la materiale pentru cele 3 luni de program;
– materiele de curs presupun: fisiere de lucru, teme, proiecte, baze de date, scripturi + suport de curs detaliat cu absolut toate spetele si functionalitatile atat de business, cat si tehnice necesare participantilor pentru invatare. In cadrul modulelor de self learn nu vom pune la dispozitie tutoriale video. Participantul urmareste suportul de curs pas cu pas, aplica pe fisierele transmise de Data Training, noteaza intrebarile, verifica iarasi cu suportul de curs.
– transmitem planul de invatare pe care Data Training il recomanda pentru cele 3 luni de inrolare
– fiecare modul de self learn incepe cu o sesiune de 3 ore impreuna cu trainer (verificam instalarile daca este cazul, ne cunoastem, trainerul va preda notiunile de inceput alaturi de participanti pentru a ne asigura de un start bun, solid si riguros.
– prima sesiune cu instructor are loc in prima zi de inrolare, de la 17:30 la 20:30.
– participantii vor fi integrati intr-un grup suport unde vor putea adresa intrebari. Trainerii Data Training vor raspunde saptamanal intrebarilor.
– in cadrul grupului de suport vom transmite si tutoriale adiacente create de Data Training in vederea sustinerii procesului de invatare pe cont propriu
– sesiune LIVE cu instructor in luna 2 de inrolare, in a 2-a miercuri din luna, de la 18:30 la 20:30
– in ultima luna de inrolare, la inceput, vom transmite Proiectul final catre participanti pentru a fi rezolvat
– Participantii vor transmite proiectul rezolvat pana in ultima zi de inrolare
– verificare proiect si feedback personal (prin Teams, meeting individual trainer – participant) in urmatoarele 14 zile de la finalizarea programului + comunicarea daca participantul a obtinut nota Admis sau este necesara reluarea anumitor notiuni cu retransmiterea unui nou proiect de lucru; 
– in cazul in care participantul nu a primit nota de Admis, acesta are posibilitatea de a opta pentru optiunea Recheck 
– Optiunea Recheck presupune achitarea sumei de 327 Ron + TVA pentru: prelungirea accesului la materiale inca 1 luna + retransmiterea unui nou proiect din partea Data Training cu scopul de a fi lucrat invidiual de catre participant + verificare proiect si feedback personal.
 – incheierea programului + transmiterea diplomelor de participare; 
– diploma de participare se va elibera doar in cazul in care participantul a obtinut nota Admis

Obligatiile financiare:
– pentru inscriere este necesara achitarea integrala a modulului ales inainte de inrolare. In cazul in care participantul nu mai poate participa, banii nu se returneaza.