Sesiuni de practică

Buna,

Sunt Marcela Filip, trainer si fondatorul Data Training si cel mai mult imi place sa fiu trainer. Energia mea este la cote maxime in mijlocul participantilor la cursuri, eu in largul meu, ei in largul lor si asa crestem impreuna.

Sustin cursuri tehnice, dar ma regasesc mult in zona de empatie, ajutor, colaborare, ascultare.

Am un traseu parcurs de mine, am inceput sa lucrez ca asistent, apoi ca trainer, apoi data anlyst si ulterior developer in IT (datawarehouse), iar mai apoi m-am prins ca mie imi plac cursurile si oamenii si eu in mijlocul lor contribuiind cu toata implicarea si glumele mele. Sustin cursuri de 15 ani, in paralel cu joburile full time de analyst si developer, pasiunea mea pentru a defini programe de invatare asa cum mi-ar fi placut sa fiu eu invatata a dovedit alte joburi. Si am creat si continui sa creez. Stiu ca practica este pe primul loc pentru mine, exersarea, exemplele din viata reala ma determina sa invat, pentru ca asa pot eu sa leg lucrurile si sa vad utilitatea.

Despre sesiunile de practica:

Este o dorinta personala, sa ofer sesiuni de practica gratuite pt toate cursurile noastre, intr-un mediu cozy, glumet si in beneficiul nostru, al tuturor. 

Gratuitul meu inseamna o donatienu catre Data Training, ci catre orice cauza agreata de participanti. Donatia poate sa insemne orice, de la graija/hrana pt animale, pana la timp daruit cuiva.

Sesiunile de practica au rolul de a ne petrece 2 ore oferind: eu ofer timpul si expertiza mea, voi oferiti asa cum credeti bun pentru voi.

Participantii pot fi:

 

  • fosti cursanti Data Training care isi doresc sa exerseze, sa nu uite cele invatate

  • persoane care merg curand la un interviu si vor sa isi mai lamureasca lucruri

  • persoane curioase de cum arata cursurile noastre

  • persoane care nu stiu daca le place SQL-ul sau Power BI-ul sau orice alt tool din portofoliul nostru si vor sa se lamureasca

  • ademenim si HR-ul aici, inainte de a sustine cursuri intr-o companie, noua ne-ar placea sa ne vedeti in sala (a online-ului acum)

  • si oricine doreste

Participarea la sesiunile noastre se va face prin:

 

  • trimiteti un email catre office@datatraining.ro cu subiectul Sesiuni de practica, Este important sa ne spuneti in email pentru ce zi de practica optati din cele de mai jos sau daca optati pentru toate 3.

  • spuneti-ne ca s-a intamplat o donatie, nu vrem detalii, credem si va multumim! Suntem oameni frumosi!

  • veti primi un email de la noi cu linkul de participare si materialele pe care le lucram in seara respectiva

  • trimitem linkul pentru participare cu 1 zi inainte de sesiunea de practica.

  • nu e nevoie sa exersati in acea sesiune daca nu aveti cunostintele necesare, puteti sa asistati si sa vedeti daca va place

Programul sesiunilor de practica:

 

  • 7 decembrie, 15:00 – 17:00, Excel Data Analysis Complete. Parcurgem un proiect / un task de tipul celor de la job impreuna.

  • 9 decembrie, 15:00 – 17:00,  Excel Automation Reports-Power Query. Putem lucra impreuna cerintele, chiar daca nu aveti cunostintele necesare, doar daca aveti Office 365/ 2019.

  • 13 decembrie, 15:00 – 17:00, SQL Querying For Business. Luam o cerinta de business si o parcurgem end-to-end, de la analiza de business, la alegerea solutiei si implementarea tehnica. Din pacate, ziua de 12 decembrie anuntata initial s-a mutat in 13 decembrie, 15:00 – 17:00. Ne cerem scuze daca am creat probleme. 

Urmariti pe site-ul nostru datele pentru sesiunile de practica, pot aparea schimbari.

Imi doresc sa fim multi, sa dezbatem, sa avem sesiuni interactive, sa lucram, sa radem si sa ajutam.

De ce in decembrie o noua serie de sesiuni de practica? Pentru ca este cea mai frumoasa luna sa oferim.

Sa ne fie de folos tuturor! 

1 thought on “Sesiuni de practică”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *