Despre Cursuri

Un drum de la business la IT, tur-retur!

Puzzle-urile Data Training sau cursurile noastre

Ce inseamna cursurile Data Training?

A parcurge un training practic, cu suita de fisiere si situatii din viata reala, de la job, de la interviuri, inseamna a invata organizat, fara gap-uri, a corela lucrurile si a extrapola la „ce am eu la job”. 

Intrebarile venite din partea participantilor cresc nivelul cursului si ne ajuta pe toti, si pe mine ca trainer sa dezvolt, sa actualizez cursurile, si pe ceilalti participanti ca am mai invatat ceva nou. Si ne place sa fim din nou pe bancile scolii.

De ce Excel?

Pentru ca buna parte din viata noastra e Excel, aici cheltui, aici fac economii, aici fac bugete, aici verific produse, aici fac preturi si compar si sunt competitiv, scenarii sa vad cum ies cel mai bine, aici fac strategii de Business si imbunatatesc mersul firmei, in Excel ma uit pe istoricul firmei si vad ce am de facut mai departe, in Excel export orice si fac prelucrari, in Excel automatizez sa scap de rutina, in Excel fac un grafic si il duc in Power Point pentru o sedinta. Face si butoane si ne plac!

Legatura dintre cursuri:

Toate cursurile din portofoliul Data Training inseamna Reporting la toate scalele. Reprezinta traiectoria de la Business la IT si inapoi la Business. Incep in Excel si invat sa il controlez eu pe el, merg mai departe cu SQL sa automatizez, fac development sa se intample lucrurile magic si revin la Excel sa vad rezultatul. Este un drum frumos si asamblat!

Organizare Cursuri

Fiecare training poate fi personalizat in functie de nevoile si situatiile de la job sau cerintele companiei.

Fiecare participant primeste la final de curs diploma de participare.

La finalul fiecarui training, participantii primesc feedback de evaluare atat trainer, cat si curs.

Desfasurarea cursului presupune adaptare la nivelul grupei. Se poate lucra diferentiat atunci cand exista discrepante mari intre nivelurile cursantilor.

 

Toate cursurile se desfasoara in acest moment online, indiferent ca sunt cursuri open sau cursuri inchise, pentru companii.

Data Training trimite tuturor participantilor link-ul de conectare curs cu cel putin 2 zile inainte de incepere.

Fiecare curs presupune o evaluare la final care are ca scop verificarea nivelului de cunostinte dupa parcurgerea trainingului solicitat.

Fiecare curs presupune teme si proiecte atat in sala, cat si pentru „acasa”. Temele sunt verificate si dezbatute in timpul cursului impreuna cu participantii.

Toate cursurile sunt in permanenta actualizate in functie de cerintele din piata, de testele de la interviuri, de provocarile de zi cu zi de la job si de feedbackul cursantilor.  Participantii vor avea acces la materialele pentru curs 1 an de zile de la data inceperii cursului.

Calitatea cursurilor este cea mai importanta pentru noi. Cursurile standard au o durata de 4 ore/zi. Este durata optima pentru un curs. Dar putem sustine cursuri si de 3 ore pe zi si de 6-7 ore pe zi.

Diploma acordată la sfarsitul cursului

Data Training acorda diploma de participare pentru trainingurile parcurse impreuna. Diploma se elibereaza in momentul finalizarii cursului. Diploma poate fi reeliberata, la cerere, maxim timp de 2 ani de la finalizarea cursului.