• Telefon : +40 721 61 27 85
  • Email Us : marcela.filip@datatraining.ro

De la Business la IT si inapoi la Business

Cursurile inseamna:

A parcurge un training practic, cu suita de fisiere si situatii din viata reala, de la job, de la interviuri, inseamna a invata organizat, fara gap-uri, a corela lucrurile si a extrapola la "ce am eu la job". Intrebarile venite din partea participantilor cresc nivelul cursului si ne ajuta pe toti, si pe mine ca trainer sa dezvolt, sa actualizez cursurile, si pe ceilalti participanti ca am mai invatat ceva nou. Si ne place sa fim din nou pe bancile scolii.

De ce Excel?

Pentru ca buna parte din viata noastra e Excel, aici cheltui, aici fac economii, aici fac bugete, aici verific produse, aici fac preturi si compar si sunt competitiv, scenarii sa vad cum ies cel mai bine, aici fac strategii de Business si imbunatatesc mersul firmei, in Excel ma uit pe istoricul firmei si vad ce am de facut mai departe, in Excel export orice si fac prelucrari, in Excel automatizez sa scap de rutina, in Excel fac un grafic si il duc in Power Point pentru o sedinta. Face si butoane si ne plac!

Legatura dintre cursuri:

Toate cursurile din portofoliul Data Training inseamna Reporting la toate scalele. Reprezinta traiectoria de la Business la IT si inapoi la Business. Incep in Excel si invat sa il controlez eu pe el, merg mai departe cu SQL sa automatizez, fac development sa se intample lucrurile magic si revin la Excel sa vad rezultatul.

Este un drum frumos si asamblat!

Organizare Cursuri

Cursuri Personalizate

Fiecare training poate fi personalizat in functie de nevoile si situatiile de la job sau cerintele companiei.

Trainer

Desfasurarea cursului presupune adaptare la nivelul grupei. Se poate lucra diferentiat atunci cand exista discrepante mari intre nivelurile cursantilor.

Teme

Fiecare tip de curs presupune a lucra si in plus de numarul de ore stabilit, rezolvand teme sau diverse cazuri. Toate temele sunt verificate si explicate.

Comunicare

Predarea se bazeaza pe exemple concrete. Orice intrebare este bine-venita si creste nivelul cursului.

Desfasurare cursuri

Cursurile se defasoara la sediul companiilor care au solicitat trainingurile. Compania asigura intreaga logistica pentru buna desfasurare a cursurilor.

Cursurile open se sustin in zona Unirea Horoscop, sala inchiriata.

Suporturi de curs

Toate cursurile sunt in permanenta actualizate in functie de cerintele din piata, de testele de la interviuri, de provocarile de zi cu zi de la job si de feedbackul cursantilor. Particpantii vor primi suportul de curs in format electronic.