| DataTraining
  • Telefon : +40 721 61 27 85
  • Email Us : marcela.filip@datatraining.ro

De la Business la IT si inapoi la Business

Cursurile inseamna:

A parcurge un training practic, cu suita de fisiere si situatii din viata reala, de la job, de la interviuri, inseamna a invata organizat, fara gap-uri, a corela lucrurile si a extrapola la "ce am eu la job". Intrebarile venite din partea participantilor cresc nivelul cursului si ne ajuta pe toti, si pe mine ca trainer sa dezvolt, sa actualizez cursurile, si pe ceilalti participanti ca am mai invatat ceva nou. Si ne place sa fim din nou pe bancile scolii.

De ce Excel?

Pentru ca buna parte din viata noastra e Excel, aici cheltui, aici fac economii, aici fac bugete, aici verific produse, aici fac preturi si compar si sunt competitiv, scenarii sa vad cum ies cel mai bine, aici fac strategii de Business si imbunatatesc mersul firmei, in Excel ma uit pe istoricul firmei si vad ce am de facut mai departe, in Excel export orice si fac prelucrari, in Excel automatizez sa scap de rutina, in Excel fac un grafic si il duc in Power Point pentru o sedinta. Face si butoane si ne plac!

Legatura dintre cursuri:

Toate cursurile din portofoliul Data Training inseamna Reporting la toate scalele. Reprezinta traiectoria de la Business la IT si inapoi la Business. Incep in Excel si invat sa il controlez eu pe el, merg mai departe cu SQL sa automatizez, fac development sa se intample lucrurile magic si revin la Excel sa vad rezultatul.

Este un drum frumos si asamblat!

Organizare Cursuri

 
Cursuri Personalizate

Fiecare training poate fi personalizat in functie de nevoile si situatiile de la job sau cerintele companiei.

 
Trainer

Desfasurarea cursului presupune adaptare la nivelul grupei. Se poate lucra diferentiat atunci cand exista discrepante mari intre nivelurile cursantilor.

 
Teme si Proiecte

Fiecare curs presupune teme si proiecte atat in sala, cat si pentru "acasa". Temele sunt verificate si dezbatute in timpul cursului impreuna cu participantii.

 
Acordare Diplome

Fiecare participant primeste la final de curs diploma de participare. 

 
Desfasurare cursuri

Cursurile se defasoara la sediul companiilor care au solicitat trainingurile. Compania asigura intreaga logistica pentru buna desfasurare a cursurilor.

Cursurile open se sustin in zona Iancu de Hunedoara (3 min de metrou Victoriei).

Cursurile online se desfasoara prin aplicatia Zoom.

 

 
Suporturi de curs

Toate cursurile sunt in permanenta actualizate in functie de cerintele din piata, de testele de la interviuri, de provocarile de zi cu zi de la job si de feedbackul cursantilor. Participantii vor primi suportul de curs in format electronic.

 
Feedback participanti

La finalul fiecarui training, participantii primesc feedback de evaluare atat trainer, cat si curs. 

 
Teste pentru verificare cunostintelor

Fiecare curs presupune o evaluare la final care are ca scop verificarea nivelului de cunostinte dupa parcurgerea trainingului solicitat.

 
Spun Nu! trainingurilor de 8 ore/zi

Calitatea cursurilor este cea mai importanta pentru mine. Sesiunile de scurta durata ne asigura atat calitatea noastra de participanti impreuna, cat si calitatea cursurilor.