• Telefon : +40 721 61 27 85
  • Email Us : marcela.filip@datatraining.ro
  • Cont

All you want to know about us

Despre mine

Sunt trainer colaborator de peste 10 ani si freelancer din septembrie 2015, sunt pasionata de activitatea de training, depind de cei din jurul meu si imi doresc ca toti participantii sa fie multumiti. Toate cursurile se bazeaza pe o structura de curs tot timpul actualizata. Read More

De ce eu?

Interactiunea este principala trasatura a cursurilor. Interactiunea cu participantii este obligatorie pentru mine pentru a constata nivelul, pentru a cunoaste nevoile si sustine un curs performant in functie de fiecare grupa. Toate cursurile sunt construite pe cerintele joburilor si intrebarile cursantilor.

Rezultatul unui curs trebuie sa imbunatateasca atat eficienta jobului, cat si aprecierea taskurilor de zi cu zi. Un job este placut atunci cand aduce satisfactie. Automatizarea rapoartelor, renuntarea la taskurile repetitive dau angajatului timp sa invete lucruri noi, motivatie si dorinta.

Fiecare job sau parte din job trebuie sa conduca la o buna performanta a persoanei. Daca iti place ceea ce faci, faci si performanta!

Cursuri in perioada urmatoare:

 

  • SQL Programming pentru Developers - 24 ore
  • Data de inceput: 11 mai 2019
  • Cursul se va desfasura in weekend, in intervalul orar 09:00 - 13:00
  • Durata cursului: 3 weekenduri, sambata si duminica


 

     

 

Organizare Cursuri


Cursuri Personalizate

Fiecare training poate fi personalizat in functie de nevoile si situatiile de la job sau cerintele companiei.

Trainer

Desfasurarea cursului presupune adaptare la nivelul grupei. Se poate lucra diferentiat atunci cand exista discrepante mari intre nivelurile cursantilor.

Teme

Fiecare tip de curs presupune a lucra si in plus de numarul de ore stabilit, rezolvand teme sau diverse cazuri. Toate temele sunt verificate si explicate.

Comunicare

Predarea se bazeaza pe exemple concrete. Orice intrebare este bine-venita si creste nivelul cursului.

Desfasurare cursuri

Cursurile se defasoara la sediul companiilor care au solicitat trainingurile. Compania asigura intreaga logistica pentru buna desfasurare a cursurilor.

Suporturi de curs

Toate cursurile sunt in permanenta actualizate in functie de cerintele din piata, de testele de la interviuri, de provocarile de zi cu zi de la job si de feedbackul cursantilor. Particpantii vor primi suportul de curs in format electronic.